Sevgili Öğrenciler;

Koronavirüs (COVID-19) salgını ile mücadele kapsamında 16 Mart 2020 tarihinde ara verdiğimiz eğitimimize 23 Mart 2020 tarihinden itibaren online eğitimle devam ediyoruz. Her birinizin OBS’de tanımlı dersleri orgun.ankara.edu.tr adresi üzerinden erişilebilir olacaktır. Derslerimiz, Fakülte web sayfamızda ilan edilecek olan programa göre 23 Mart 2020 tarihinde başlayacaktır.

Sanal sınıflarda gerçekleştirilecek derslerin süresi 30-40 dakika aralığında olacaktır. Ders programında belirtilen saatte sisteme girerek ilgili dersin sayfasındaki sanal sınıf bağlantısına tıklayarak derse katılınız. Ders saatinde sisteme ve sanal sınıf ortamına katılamazsanız, daha sonra dersin kaydını izleyebileceksiniz. Sisteme cep telefonlarından da ulaşabileceksiniz.

Sınavlar ve uygulamalı derslerle ilgili bilgiler daha sonra web sayfamızdan ve sosyal medya üzerinden sizlere duyurulacaktır. Bu süreçte sistemin kullanımı hakkında orgun.ankara.edu.tr adresinde gerekli tüm açıklamalara ulaşabilirsiniz. Ayrıca ihtiyaç duymanız halinde de aşağıda isimleri ve e-posta adresi bulunan öğretim elemanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Öğr. Gör. Dr. Mehmet KURT

e-posta : mkurt@ankara.edu.tr

mkurtedu65@gmail.com

Öğr. Gör. Dr. Dilek DOĞAN

e-posta : dilek.dogan@ankara.edu.tr

Bu yeni süreçte derslere katılımınızın ve birlikte paylaşımlarımızın hepimize iyi geleceğine şüphe yoktur. Herkese sağlıklı ve huzurlu günler dileriz. Sevgiyle kalın.