2017-2018 Öğretim Yılı güz ve bahar dönemlerinde Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Müge Şen ve Araştırma Görevlisi Nergiz Teke tarafından yürütülen AOÖ403- Araştırma Projesi I ve AOÖ404- Araştırma Projesi II dersleri kapsamında danışmanlık yaptıkları 10 öğrencimiz ile iki farklı bilimsel çalışmayı tamamladılar.

Bu yıl 26-28 Nisan 2018 tarihlerinde Afyon Kocatepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğini yaptığı 13. Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresi’nde öğrencilerimiz ders kapsamında tamamladıkları  “Anne Babaların Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Televizyon İzlemelerine Yönelik Düşüncelerinin ve Arabuluculuk Davranışlarının İncelenmesi” ve “Anne- Babaların Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Medya Kullanımındaki Arabuluculuklarının İncelenmesi” başlıklı iki sözlü bildiriyi sundular.

13. Okul Öncesi Eğitimi Öğrenci Kongresi’nde ilk kez uygulamaya konan “En İyi Bildiri Ödülü”nü Türkiye Okul Öncesi Eğitimini Geliştirme Derneği Başkanı Doç. Dr. Serap Erdoğan ve Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nalan Kuru Turaşlı’dan “Anne- Babaların Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Medya Kullanımındaki Arabuluculuklarının İncelenmesi”  başlıklı çalışma ile alan öğrencilerimiz Aygün Gültekin, Betül Ceylan, Dilek İpek, Merve Turan, Rukiye Çiğdem’i kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

tarafından| 2018-05-15T02:02:11+00:00 Mayıs 14th, 2018|seçkiler|Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Lisans Programı Öğrencilerimiz Öğrenci Kongresinde “En İyi Bildiri Ödülü”ne layık görüldüler. için yorumlar kapalı