Haydi Öğretmenler, Yeniden Üniversiteye

//Haydi Öğretmenler, Yeniden Üniversiteye

Haydi Öğretmenler, Yeniden Üniversiteye

Fakültemiz Uygulama derslerine destek veren Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bağımsız anaokullarında ve ilkokulların anasınıflarında görevli öğretmenler ve mezunlarımıza, 22 Ocak 2018 – 2 Şubat 2018 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Erken Çocukluk Gelişimi ve Eğitimi Birimi’nde öğretim elemanları ve uzmanlar tarafından eğitimler verilecektir. Eğitimlerin içerikleri, hem teorik hem de uygulamaya yönelik bilgileri içerecek şekilde oluşturulmuştur. Aşağıda yer alan başvuru formunu doldurup katılmayı düşündüğünüz konuyu veya konuları işaretleyerek 0 312 363 61 45 numaralı faksa gönderebilirsiniz. Eğitimlere kayıt yaptırmak zorunludur.Eğitimler sınırlı sayıda öğretmene yönelik olacağı için en kısa zamanda karar vermenizi rica ediyoruz.

Kayıt Formu için tıklayınız.

tarafından| 2018-01-18T12:13:08+03:00 Ocak 18th, 2018|Genel|Haydi Öğretmenler, Yeniden Üniversiteye için yorumlar kapalı